AlgemeenNa ruim 1 jaar geeft mijn iPhone 5s problemen. Omdat deze in de garantie periode zit lever ik hem aan bij de technische dienst. Ik krijg het gereset terug, echter het probleem blijft. 2 weken laten herhaalt deze procedure zich en dan weer 2 weken later lever ik voor de 3e keer de telefoon in omdat het probleem nog steeds bestaat. Dan krijg ik een vervangend toestel. Deze geeft al snel opstart problemen, daarom breng ik deze 2 weken later ook weer terug. Tot nu toe nog niets aan de hand. Echter krijg ik dan het bericht dat de telefoon een niet origineel onderdeel bevat en daarom buiten de garantie valt. Er valt nu niet meer met de Mediamarkt te praten. Ze blijven beweren dat zij alleen een telefoon met originelen uitleveren en dat ik de telefoon geopend heb. Dit is pertinent niet waar, waarom zou ik. De hele kwestie speelt zich nog gewoon af binnen de garantie periode. Ik wordt nu voor leugenaar uitgemaakt en ze blijven volhouden dat het niet hun fout is en laten me nu volledig in de kou staan. Geen garantie en zoek het daar maar mee uit.
KlantenserviceDe klantenservice levert blijkbaar een telefoon met niet originelen onderdelen en zeggen nu dat de telefoon niet meer onder de garantie valt en trekken zich als klantenservice terug van hun verantwoordelijkheid.
Ik vraag an om mijn originelen telefoon terug, maar dat gaat niet