Coolblue.nl

Jaren naar volle tevredenheid bij deze webshop bijna alles besteld tot mijn laatste verhuizing.

Bij mijn vorige verhuizing ging er van alles mis door eigen onvermogen maar nu dacht ik, ik let op... met een ongelofelijke chaos tot gevolg.

Gisteren wilde ik iets bestellen voor het nieuwe huis. Slim als ik ben :') dacht ik, ik pas eerst mijn adres aan, zo gezegd zo gedaan. Nu heb ik beperkt beschikking over internet (tot net) dus ik heb het via mijn telefoon gedaan. Nu goed, bij de website van Coolblue mijn adres aangepast en na een dubbelcheck mijn bestelling gedaan.

Vanmorgen deed internet het en ik keek even wanneer mijn pakket bezorgd zou worden. Tot mijn schrik echter stond mijn oude adres er, dus ik heb contact gezocht met Coolblue, die meteen aangaven dat ze zagen dat de wijziging VOOR de bestelling was doorgevoerd maar dat er iets was misgegaan bij hun verwerking.

En dan begint de wanservice van Coolblue, en ja ik ben echt pissed.

Kijk, ik heb wat besteld, het kost 32 euro, dus het gaat me niet eens om het geld, het gaat me om de reactie van coolblue. Ze geven toe dat de fout bij hen ligt maar ze weigeren een vervangend product te verzenden naar het juiste adres tot het verkeerd bezorgde product retour is. Nu heb ik echter geen toegang meer tot de brievenbus en de rest van de oude woning. Het betreft een flat waar mensen pakjes voor elkaar aannemen.

Dus nu is het pakket ergens in de oude flat afgeleverd en is het MIJN probleem.

Dan komt coolblue met "ja u kan een voucher van 10 euro krijgen voor het ongemak" maar die heb ik geweigerd, want het gaat me om het principe, Coolblue had moeten zeggen "goh wat rot, we passen onze website aan en regelen een vervangend product" maar nee, ze willen nu dat ik dus op zoek ga naar het verkeerd geleverde product (86 adressen) en zorg dat het retour gaat of zo iets?

Voor een voucher van 10 euro?

Steek die maar.... juist

Net bij Bol een vergelijkbaar product besteld, en goh, hun website kan wel omgaan met een adreswijziging

NOOIT meer Coolblue, vertrouwen komt te voet maar gaat te paard

Vooral het "probleemeigenaar" maken van Coolblue stoot mij tegen het verkeerde been, en dan die voucher :') god man... als je zo hecht aan 32 euro (!) dan is er echt serieus iets mis met je.

Voor mij is het inmiddels een principekwestie... de service van Coolblue is bedroevend slecht, ze geven hun fout toe, maar je kan het verder zelf uitzoeken.

Verkeerde verwerking op website noopt Coolblue in geen geval tot actie

Ongelofelijke reactie van de klantenservice, een voucher van 10 euro voor het uitzoeken waar een pakket dat ze zelf verkeerd verzenden is gebleven :') mijn god wat een clowns

Scorekaart voor Coolblue.nl