AlgemeenOp zoek naar een wasmachine en wasdroger heb ik veel winkels gezien. Uiteindelijk voor een bepaald merk gekozen met hoge energiezuinigheid. Het was een moeizaan keuzeproces. De ene na de andere winkel gaf op eigen wijze een advies. Geen van alle was gelijk. De keuze was dus nogmaals moeilijk. Ook bij BCC heb ik eerst een informatiebezoek afgelegd. Bij het tweede bezoek om te bestellen ( 1 dag later) bleek de uitgekozen machine niet meer leverbaar te zijn. Met de verkoopmedewerker een vergelijkbare en uiteindelijk, in ieder geval op papier, een goede vervanging gevonden. De volgende dag is alles correct geInstalleerd. 's Avonds kreeg mijn vrouw een bericht van een andere winkel met exact dezelfde combinatie (alsof ze het roken), echter een paar tientjes voordeliger dan BCC. Aangezien de verkoopmedewerker mij erop gewezen had, heb ik een derde bezoek afgelegd aan BCC. Er werd op een nette en snelle wijze verrekend. Kortweg een goed gevoel overgehouden aan BCC bij een 'lang' persoonlijk aankoopproces. Nu maar hopen dat het gekozen merk zijn naam waarmaakt.
KlantenserviceEen gebleken prijsverschil met een collega-leverancier werd zoals beloofd correct opgelost. Niets op aan te merken.