Kamera Express

Na online research en advies in het filiaal in Rotterdam (Foka) was mijn oog gevallen op een digitale bridge camera. Na wat online prijsvergelijking had ik deze bij een andere winkel 150 euro goedkoper gevonden.

Na telefonisch contact met de klantenservice kon Kamera Express mij een prijsmatch bieden. De prijs op de website werd ook aangepast. Ik heb de camera online gereserveerd en enige dagen later in het filiaal in Capelle op gehaald. De reservering was oorspronkelijk voor 24 uur, maar een mail naar de winkel heeft deze toen verlengd tot het weekend.

Enige minpunt: in de reservering stond niet de prijs waarop ik de camera had gereserveerd en inmiddels was deze op de website weer aangepast naar de oorspronkelijke prijs (van voor de prijsmatch). In de winkel is dit op basis van mijn prijsmatch-email gewoon gehonoreerd, maar dit zou wat handiger kunnen door in de reserveringsmail ook de prijs op het moment van reserveren te vermelden. Als klant was ik toch even bang dat de prijs mogelijk hoger uit zou vallen.

In de winkel ben ik zeer kundig geholpen met advies over de aanvullende producten (lensbeschermer, cameratas etc) en werd op mijn SD kaart een prijsmatch aangeboden op basis van de tweakers website (niet de laagste, maar wel de laagste met eigen winkel etc). Al met al een goede ervaring met deze winkel. De verkoopster heeft niet een houding van zo veel mogelijk willen verkopen, maar meer om jou een zo passend mogelijk product mee te geven.

Scorekaart voor Kamera Express