AlgemeenUitgebreid aanbod met goede zoekfuncties en filters op de website waardoor je vrij snel tot een shortlist van potentiele camera's komt.
Persoonlijk denk ik wel dat op de productpagina's de secties "Specificaties" en "Omschrijving" hoger zouden moeten staan dan combinatie-aanbiedingen/accesoires en reviews. Deze zijn tijdens het zoeken naar een nieuwe camera belangrijker.
Na bestelling een nette mail met verzendgegevens en verwachte leverdatum.
Cameradoos goed en stevig verpakt en in een verzenddoos.
Vond het wel vreemd om de lens los (maar verder wel goed) verpakt in de verzenddoos te vinden.
Na contact met de klantenservice: Om de verkoopprijzen laag te houden kopen ze body + lens groot in, en als iemand een losse body koopt halen ze de lens eruit, en verkopen ze de lens los.
Tot zover snap ik die gedachte. Wat ik wel gek vind is dat ik exact die kit (camerabody + 14-140mm lens) koop, de cameradoos specifiek voor deze combinatie is, en dan toch de lens los aan te treffen.
Alles was wel gewoon nieuw, dat is het probleem niet.
Omdat de lens "los" in de doos zat contact opgenomen met de klantenservice. Snel (Ongeveer een uurtje) en netjes de uitleg waarom dat zo is.