AlgemeenAl weken aan het wachten op een monitor en steeds wordt het uitgesteld. Morgen precies 21 dagen!
VerzendingWaardeloos omdat het al 20 dagen duurt. En steeds is het we verwachten hem morgen te versturen.
KlantenserviceZo vaak gebeld. Gemaild. En steeds is het morgen, morgen. En de levertijd op de site schommelt met de dag. Biedt het dan niet aan ! Dit is een cadeau voor mijn zoontje. Op 9 februari besteld en betaald. Die week zou het komen. Tot op heden niks nog. Vandaag weer contact gehad. Zou vandaag binnenkomen. En natuurlijk weer geen track en tracé. Morgen zal de levertijd wel weer op 8 dagen staan. Het gaat hier om de monitor. https://www.alternate.nl/...uctQuestionAnswer/1394246?
Hoop dat er nu echt woord wordt gehouden en zoals de site aangeeft 1 leverdag waar die al sinds gisteren op staat. Mag mij benieuwen of hij daadwerkelijk morgen wordt verstuurd. Ik vindt het een zeer slechte service voor zo'n groot bedrijf. Telkens maar zelf er achteraan gaan
En dan steeds te horen krijgen dat het morgen binnenkomt.
Hi Stevorijswijk,
Wat vervelend dat de monitor nog steeds niet geleverd is. Als je ons je contactgegevens stuurt in een privébericht nemen we even contact met je op