AlgemeenVoor de aankoop twijfelde ik over het model camera dat ik wilde kopen. Daarom heb ik contact gezocht met de helpdesk van kamera express. Aan de hand van een aantal korte vragen wist de medewerker mij een heel ander type te adviseren dan waar ik zelf naar het kijken was. Deze camera bleek precies te zijn wat ik zocht, maar was ik zelf nog niet tegen gekomen! Door het grote aantal reviews en snelle navigatie op de website vind je gemakkelijk de accessoires die je nodig hebt. De levering vondt op tijd plaats en alles wat netjes verpakt. Ook het product (Canon 77d incl Sigma 17-50mm F/2.8 EX DC OS) voldoet volledig aan mijn verwachting. De medewerker van de klantenservice heeft mij goed geadviseerd. Al met al erg tevreden over kamera express tot nu toe. Over de aftersales kan ik niets zeggen aangezien ik daar nog geen gebruik van heb gemaakt.
VerzendingDe levering vondt op tijd plaats en alles wat netjes verpakt. Enige verbeterpunt zou eventueel zijn dat je zelf toe moet kunnen voegen of je het pakket wel of niet bij de buren bezorgd wil hebben. Kamera express zet er nu zelf op: Niet bij de buren afleveren. Maar in ons geval, was dit juist wel gewenst geweest.
KlantenserviceZie bovenstaande review.