MediaMarkt

Tijdens BTW-weg ermee actie vaatwasser gekocht. Prijzen van vaatwassers zijn wisselend en gezien de onnoemelijk vele typenummervatiaties is het appels met peren vergelijken. Maar gezien de functionaliteiten, had MM hem voor een nette prijs.
Netjes geleverd en na contact met helpdesk uiteindelijk prima eindresultaat

zie klantenservice, aftersales levering

Verzending is prima verlopen, goed te volgen (via online gps tracking). Helaas was het de bezorgdienst niet duidelijk dat ze ook het verpakkingsmateriaal weer mee zouden moeten nemen, iets wat bij de Mediamarkt standaard zou zijn.
Ik had namelijk vóór het bestellen gebeld met de vraag hoe het zat met meenemen oude vaatwasser en verpakkingsmateriaal, de helpdeskmedewerkster zei dat je bij het bestellen de 'extra service' moest aanvinken. Toen ik daadwerkelijk ging bestellen was die optie op geen enkele manier te vinden op de website. Wel lees je er algemene informatie over de 'MediaMarkt extra of compleet bezorgservice'.
Na het plaatsen van de bestelling kreeg ik de bestelbevestiging en ook dáár stond niks op.
Ik heb vervolgens nóg een keer met de helpdesk gebeld om zeker te zijn dat het goed ging komen, de medewerkster zei dat het een standaard service was, dat oude vaatwasser én verpakkingmateriaal meegenomen zouden worden. Mijn schoonvader die in huis op de bezorger zou wachten kreeg van mij dan ook de duidelijke instructie :-)
Echter de bezorger zélf was een andere mening toegedaan en zei dat hij enkel tot aan de drempel hoefde te leveren. Hij nam wél de oude machine mee, niet het verpakkingsmateriaal. Omdat ik juist alles van tevoren goed geregeld dacht te hebben, heb ik daarom nogmaals met helpdesk gebeld. Die hebben geregeld dat de bezorgdienst twee dagen later alsnog het verpakkingsmateriaal kwamen ophalen. Omslachtig, jammer en milieubelastend, maar heel prima opgelost. Goede aftersales dus in dit geval.

Scorekaart voor MediaMarkt