Hi-Fi Corner

Bestelling is prima verlopen, ik had wel mijn e-mail adres niet goed getypt, maar na een telefoontje, kreeg ik alsnog mijn bestel bevestiging :)

3 Dali speakers besteld, € 1097,- allen zijn als losse pakketten verstuurd, waarvan er maar 2 zijn aangekomen.
bij het verzenden is er toegegeven dat er vanuit het magazijn een verkeerd label is opgeplakt, en nu is mijn 3e pakket zoek, en ik krijg mijn geld pas terug € 499,- als het pakket weer getraceerd is, wat bij de post weken kan duren.

de winkel gooit de verantwoording grotendeels bij de post bezorger, en wil pas gaan terugbetalen als het pakket getraceerd is.

Afgezien van dit probleem, valt het mij ook tegen dat de dozen in hun eigen verpakking gestuurd worden, wat op zich ok is, maar ze waren ook niet dicht getaped, en dus gewoon open, en als excuus geven ze aan dat er in het magazijn niemand een rolletje tape er langs kan halen !

ik snap niet dat als je voor meer dan € 1000,- een bestelling doet, dat er niet een doosje omheen kan ! (#krenten)

de klantenservice blijft voet bij stuk houden, dat er pas terugbetaald kan worden, (kan tot 14 dagen kan duren), pas als het pakketje getraceerd is, wat uit persoonlijke ervaring ook nog weken kan duren,
terwijl het 100% duidelijk is dat zij er een verkeerd label op geplakt hebben, en deze nooit bij mij aan zal komen.

[edit]
Naar aanleiding van hun reactie:
het is jammer dat Hi-Fi Corner zich verschuilt achter problemen bij andere partijen,
Ik heb besteld bij Hi-Fi Corner, en niet bij een fullfillmentpartij, en zou Hi-Fi Corner meer zijn verantwoording moeten nemen dat bestellingen goed verzonden worden, en niet een info-afschuif actie naar een andere partij waar zij blijkbaar totaal geen kijk/controle op hebben.

Naa een paar maal bellen, en eindelijk iemand aan de lijn gekregen die niet maar het standaard verhaaltje herhaalde (dat ze er niets aan kunnen doen), waar ik wel duidelijke afspraken kon maken over de nabehandeling en teruggave van de kosten.

En nu mijn Centre-speaker besteld bij een andere partij, die wel de zaken op orde heeft, goede info en wel een verpakt pakket !

Geachte heer absrnd,

Laat ik vooropstellen dat wij de gang van zaken betreuren. Het is voor u buitengewoon vervelend dat voor uw derde pakket een verkeerd label is toegepast en u daarom niet uw bestelling als geheel heeft ontvangen, zoals u van ons had mogen verwachten.

De wijze waarop u uw bestelling heeft ontvangen, is zoals de leverancier zijn producten aflevert bij onze fullfillmentpartij. Hierbij is er wel degelijk sprake van een dichte doos, maar is deze doos zodanig dichtgemaakt dat er geen tape hoeft te worden toegepast. Het is daarom jammer dat u nu de suggestie wekt dat wij onze bestellingen op een 'krenterige' wijze naar onze klanten versturen.

Daarnaast willen wij nogmaals benadrukken dat u echt niet weken/maanden op uw retourbetaling zou moeten wachten. We zijn al de gehele dag druk in de weer om uw product te traceren en dit gaat echt geen weken duren. Dit is u vandaag telefonisch herhaaldelijk toegezegd en wij betreuren het dat deze boodschap, ondanks de vele herhalingen, niet is overgekomen.

Tot slot, nogmaals excuses voor het feit dat u uw bestelling niet in een keer volledig heeft mogen ontvangen. Wij wensen u veel luisterplezier toe met uw twee andere bestellingen en hopelijk kunnen wij in de toekomst nog eens wat voor u betekenen.

Het team van Hificorner.nl

Scorekaart voor Hi-Fi Corner