AlgemeenHet was al weer een tijdje geleden dat ik bij Azerty besteld had. Zo te zien heeft de webshop een make-over gekregen en is het logo ook inmiddels vernieuwd. In het verleden (2010/2012) vaker bestellingen geplaatst bij Azerty maar sinds dien is er veel verbeterd aan de webshop. Het is makkelijker zoeken en de layout ziet er ook strakker uit.
Daarnaast valt het mij op dat de verzending en het verwerken van orders erg snel is geworden. Op 16 februari een bestelling geplaatst bij Azerty en kreeg dezelfde dag nog een e-mail dat mijn bestelling verpakt en verzonden was.
Daarnaast is het ook keurig dat je nog een e-mail achteraf krijgt met daarin je factuur. Al gaat dit (vermoed ik) geautomatiseerd is het toch voor een klant een pluspunt.
De producten waren erg goed verpakt. Ik had een behuizing gekocht met een Tempered Glass paneel (dat is qua verzenden al een redelijke gok) maar Azerty had deze erg goed verpakt (doos in doos). En ook het tweede pakket was goed voorzien van beschermmateriaal.