AlgemeenNa lang zoeken voor een nieuwe televisie uiteindelijk uitgekomen bij Plasmavisie. Ik had interesse in het kopen van de Samsung QE65q75 maar deze was niet op voorraad, nadien heb ik gemaild naar Plasmavisie en uiteindelijk krijg ik na vijf minuten al een antwoord dat zij deze eind deze week op voorraad verwachten.
Het was bijzonder snel dat zij antwoorden, dus ik dacht al van 'wow, goede service' en uiteindelijk heb ik mijn bestelling en betaling ook verricht een dag later. Acht februari heb ik de bestelling geplaatst en uiteindelijk is de televisie vrijdag zestien februari geleverd door twee mannen die de televisie tot boven in het appartement gebracht hebben. Een smsje gekregen een half uur voordat ze aankwamen dus allemaal mooi en wel!
Ik kom thuis van het werk en begin direct te installeren, vol goeie moed en zin is het allemaal vlot gelukt en zet ik de televisie direct op zijn plaats. Alles werkt zoals het hoort en ik ga voor de televisie in de zetel zitten, in de zetel merk ik dat de voet niet recht staat en deze naar rechtsonder hangt. Besloten om de voet nog eens opnieuw uit elkaar te draaien en nogeens te proberen, terug zet ik hem op de kast en nog blijft hij naar rechtsonder leunen.
Ik dacht oké, geen probleem maar dit zal ik nog wel melden en heb er momentee gewoon een stukje karton ondergestoken zodat ik er weinig tot geen last van heb (maar het ziet er natuurlijk niet uit) en ik ga terug voor de tv zitten. Blij en wel ben ik super verrast van het beeld en geniet ik er volle teugen van om tv kijken, tot ineens, ik zwart wit beeld krijg, sneeuw in blokjes op de televisie. Ik begin al te flippen en zet de televisie nadat ik een foto heb gemaakt terug af, ik start hem terug op en ineens heb ik gewoon zwart beeld (met een witte schijn, hij staat op) en hoor ik alleen nog geluid.
Ik doe hem opnieuw uit, start hem opnieuw op en niks beter en ik blijf het geluid horen. Ik dacht ik zal alles nog eens demonteren en installeren maar niks lukte maar ik bleef alleen het geluid horen van de menu van de tv.
Uiteindelijk heb ik beeld gekregen, een beeld dat mij zegt dat ik de kabel van de One-Connect moet insteken in de tv, zodra ik dit deed krijg ik weer het zwarte beeld met witte schijn en hoor ik weer het geluid van het menu. Trek ik deze uit krijg ik weer hetzelfde beeld dat ik het moet insteken.
Na lang proberen en zoeken werkt het uiteindelijk niet, ik haal hem weer van de kast en installeer mijn oude tv zonder problemen. Ik mail direct naar Plasmavisie dat mijn tv drie uren heeft gewerkt en nadien niks meer deed qua beeld. De dag nadien sta ik op en bel ik met een collega die ook een Samsung heeft in de vorm van een Qled en hij verteld mij dat ik zijn kabel wel even kan lenen. Ik ga de kabel halen en steek hem in de One-Connect en in de tv.
Yess denk ik! Ik heb beeld! Ik mail terug naar Plasmavisie dat ik het probleem gevonden heb maar dat ik uiteindelijk de geleende kabel wel terug moet bezorgen aan mijn collega. Sindsdien (zaterdag 17 februari) zit ik zonder nieuwe tv en heb ik mijn oude terug moeten aangesloten.
Ik heb vrijdagavond twee mails gestuurd naar Plasmavisie, zaterdag nadat ik de kabel geleend heb heb ik nog één mail verstuurd naar Plasmavisie zonder enige respons. Ik beslis om maar eens te bellen, daar krijg ik te horen dat het redelijk druk is in de winkel en zij mijn mails s'avonds zullen lezen en mij zullen beantwoorden.
Nu is het woensdag en heb ik uiteindelijk nog altijd geen antwoord gekregen op mijn mails, nadat ik mailde wanneer deze tv op voorraad was kreeg ik antwoord op vijf minuten en nu ik met een probleem zit hoor ik helemaal niks.
Toch een beetje dubbel allemaal en het rare is dat de tv makkelijk drie uur gewerkt heeft de dag dat hij aankwam en sindsdien niks meer doet met de kabel die erbij geleverd is. Ook zou ik graag een oplossing hebben voor de voet natuurlijk.
Het begon super maar nadien ben ik toch wel een beetje in mijn rug gestoken.
Verzending was goed, dag ervoor kreeg ik mail dat zij morgen zouden leveren en uiteindelijk komt hij ook goed aan. Bezorgers sturen smsje voor wanneer hij ongeveer aankomt en zij waren ook optijd. Hebben de tv naar boven gedragen en de doos gezet waar wij wouden.
KlantenserviceZoals hierboven vermeld, eerste mail om te vragen wanneer deze binnen is direct geantwoord (binnen de vijf minuten) en wanneer ik hun echt nodig heb hoor ik ze niet meer (sinds vijf dagen ben ik aan het wachten).
Beste, er is al reeds een voet en kabel naar u verzonden. Deze hadden we eerst moeten bestellen. Wij hopen dat hiermee het probleem is opgelost en horen het van u.
Het Plasmavisie team