AlgemeenBestelde 40" Samsung TV had een pixel defect. Nu een week later nog steeds geen omruiling plaatsgevonden. Klantenservice alleen bereikbaar via een Belgisch telefoonnummer, en vervolgens mega onvriendelijk te woord gestaan. Met als enige boodschap, 'u moet afwachten tot wij weten wanneer we kunnen omruilen'. Dit terwijl Wehkamp mijn vorige TV na een pixeldefect de volgende dag al kon omruilen.
Besteld via Bol.com bij Act&Craft. Initieel niet duidelijk dat het over dat bedrijf ging, omdat er AC Electronics stond bij Bol.com. Pas later bleek dit Act&Craft te zijn.
Bij de bestelling via bol.com stond er dat de verkoper contact zou opnemen voor het maken van een bezorgafspraak. Dit bleek echter niet het geval. Ik werd gewoon ingepland bij Dynalogic. Dit terwijl ik weet van een eerdere ervaring dat bij Dynalogic je als klant zelf een tijdsvak kunt kiezen, maar deze afspraak heeft Act & Craft blijkbaar niet gemaakt.
Na een week nog steeds geen omruil afspraak. Ondanks dat ik meerdere keren gebeld en gemaild heb.
Erg onbeleefd en kortaf aan de telefoon. Geen Nederlands telefoonnummer. Geen adequate reactie op de e-mail. Reageren via de beveiligde bol.com e-mailservice werkt niet. E-mails komen niet aan, foto's kunnen niet meegestuurd worden.