Azerty

Ik had een 1050ti besteld bij Azerty en er stond op de site 2-3 dage levertijd en 4 in stock. Maar echter bleek dat niet zo want 2 dagen later keek ik op de site van Azerty en stond er 10+ werkdagen. Ik heb hier meerder malen over gebeld maar de eerste 2x werd het niet opgelost. Er was ook no meer mis met mijn order en dat was dat mijn kabel er niet bijgeleverd werd en toen ik dat met Azerty had opgelost stond er bij mijn order dat ik 2x moest betalen. En ik heb hier weer meerdere keren over moeten bellen voor dat het opgelost was .Later heb ik echter een nieuwe videokaart uit gekozen en ik zou hier geld voor terug krijgen maar dat heb ik tot op vandaag de dag nog niet terug gekregen terwijl ik mijn rekening nummer al heb door gegeven.

Zoals ik in de korte toevoeging al zei ze geven niet echt goed aan of het product leverbaar is.

Ze zeggen dat het probleem word opgelost maar je moet eerst meerdere malen bellen voordat het opgelost word.

Goedemorgen Henk,

Bedankt voor uw feedback. Door middel van feedback kunnen we namelijk onze dienstverlening verbeteren.

Helaas kunnen we uw ordergegevens niet achterhalen. Zou u daarom zo vriendelijk willen zijn uw ordergegevens te mailen naar rene.jansen@azerty.nl, zodat we zo spoedig mogelijk tot een oplossing kunnen komen.

René Jansen

Scorekaart voor Azerty