Doublepoint

Een tijd geleden een stereo installatie gekocht bij deze webwinkel. Eerst voorzien van een advies, aangezien er online veel keuze is tussen verschillende speakers / amp's. Gezien mijn budget kon ik al een hoop filteren en met hulp van een medewerker van de winkel hebben we een top drie samen gesteld. Daarvoor had ik duidelijk een aantal min en plus punten ontvangen per model, waarna ik de beslissing heb kunnen nemen. Met in mijn achterhoofd ik eventueel de set kon ruilen voor een andere binnen 14 dagen.

Uitstekend, mijn keuze was goed. Ook nadat ik de set had werd er nog tijd aan mij besteedt. Zo werden bijvoorbeeld de vragen gesteld van of de set wel goed was aangesloten etc. Leuk om dit mee te maken. Dan weet je ook zeker je de set goed hebt aangesloten.

De verzending was verpakt in goede omdozen, voorzien van doublepoint tape. Tevens was er een extra brief toegevoegd aan de doos. Dozen zagen er netjes uit.

Wat ik hierboven is aangegeven, goed en leuk contact gehad met dit bedrijf.

Scorekaart voor Doublepoint