AlgemeenOp zondag een Samsung S8 besteld, zou de volgende dag geleverd worden. Maandag krijg ik een sms dat door een foutje het pakket vandaag niet geleverd wordt. Ik bellen met de klantenservice. Daar wordt aangegeven dat er een foutje gemaakt is bij de vervoerder waardoor die vertraagt is.
Dinsdag krijg ik opnieuw dezelfde sms. Nu contact gezocht met de klantenservice via Whatsapp. Daar wordt aangegeven dat de telefoons op een verkeerde locatie lagen, maar inmiddels terecht zijn. Er wordt mij aangegeven dat het nu echt de volgende dag moet komen.
Vandaag blijkt de telefoon helemaal niet meer op voorraad te zijn. Ik opnieuw bellen en kom zelf met het voorstel dat een van de filialen de telefoon opstuurt, daar die daar wel op voorraad is, maar dat is niet mogelijk. Dan maar de bestelling geannuleerd.
Met mijn ervaring van de afgelopen dagen vind ik dat de klantenservice niet goed zijn best doet om de high service te bieden. Ik probeer zelf met oplossingen te komen, maar er is niks mogelijk. Daarnaast wordt er op geen enkel moment excuses aangeboden voor de fouten.