AlgemeenZe zetten 25 RX570 GPU's als direct leverbaar op hun webshop voor €217 ex btw. Ik koop en betaal er vijftien (crypto mining) - Één uur na mijn bestelling (midden in de nacht) verdubbelen ze de prijs naar ruim €450 ex btw. De dag nadien verdubbelen ze de prijs nogmaals naar ruim €650 ex btw.
Een week na betaling, dus zes dagen nadat het geleverd had moeten zijn, krijg je bericht als volgt "Levertermijn onbekend, levering komt van onze leverancier, U krijgt geen verdere updates over uw bestelling"
Met andere woorden "We hebben u per ongeluk laten bestellen aan een normale prijs, we waren vergeten de prijs verdrievoudigen, u kan de pot op"
Pas weken later geld terug gekregen.
Deze heren verkopen toestellen die ze niet hebben én niet zullen hebben, ze verdubbelen de prijs tweemaal in 24 uur en houden uw geld vervolgens weken "in bewaring" alsof ze een spaarbank zijn.
Ik heb nog nooit een review online gezet, noch positief noch negatief, ik doe het hier nu wel eens omdat deze firma echt marginaal is.
Geven voorraad aan voor toestellen die ze niet hebben, nooit zullen hebben en verdubbelen de prijs tweemaal in 24 uur alvorens men u laat weten niets te zullen leveren en ze houden vervolgens uw betaling een tijdje in bewaring als een spaarbank.
KlantenserviceDeze heren verkopen toestellen die ze niet hebben én niet zullen hebben, ze verdubbelen de prijs tweemaal in 24 uur en houden uw geld vervolgens in bewaring alsof ze een spaarbank zijn.
Enige positieve punt is dat ze vooraf laten weten dat ze uw geld "in bewaring" zullen houden, ze sturen u daar een mailtje voor. "Geachte, wij bevestigen uw annulering en zullen over X aantal weken een creditnota maken"
Om 3 u 'snachts prijzen verdrievoudigen is er tijd voor, terugbetalingen niet, te weinig tijd.