AlgemeenOnlangs heb ik een moederbord aangeschaft welke DOA leek te zijn. Na kort overleg via mail kon ik gelijk een service-aanvraag indienen om het artikel retour te sturen. Aangezien het zaterdag was ben ik zelf maar even naar de winkel toegereden waar bleek dat 2 pinnen van de cpu-socket krom waren.. oeps.
In principe is dit gewoon gebruikersschade maar Azerty heeft dit de maandag hierop voor mij weten te fixen en inmiddels heb ik het moederbord ook weer werkend!
Kudo's voor het meedenken en de service. Van serviceaanvraag tot verzending ging alles perfect en word je per mail prima op de hoogte gehouden van de status.
De reparatie was maandag voltooid en het product zou opgestuurd worden, dit gebeurde dinsdag waardoor ik het uiteindelijk woensdag-middag in huis had.
Het feit dat Azerty via post-nl is heel fijn aangezien je daar het pakket kan volgen en aanpassingen kan maken waar nodig (avond levering bijvoorbeeld).
Voor de serviceaanvraag heb ik contact gehad met de klantenservice. Eerst dacht ik zelf nog aan een firmware-issue, aangezien die verhalen hier en daar op het internet staan specifiek voor dit merk/type moederbord. Echter de klantenservice had het idee dat het defect elders lag en ik kon dan ook het product retourneren.
Dit alles in een tijdbestek van ~2 uur met enige mail heen en weer.