Algemeen(aangepast van "waardeloos" naar "slecht", want ik heb eindelijk mijn product)
11 januari een LG monitor besteld, hij is op 10 februari bezorgd. Op het moment van bestellen was het duidelijk dat het wat langer kon duren dan anders, maar 4 weken vind ik toch echt te lang. Heb meerdere malen contact gehad via de mail en telefoon, maar ze konden mij geen informatie geven over de status van mijn bestelling. Pas op 9 januari was het duidelijk wanneer het scherm bezorgd zou worden. Ik heb voorheen veel goede ervaringen gehad met Azerty, dus dit had ik niet van ze verwacht. Ik raad Azerty aan om de producten die ze niet binnen 10 dagen kunnen leveren ook niet op de website aan te bieden.
4 weken wachten is echt te lang, verkoop het product dan gewoon niet en biedt het pas weer aan als de voorraad (van de leverancier) aangevuld is.
KlantenserviceEr zijn momenteel grote problemen binnen de klantenservice van Azerty. De telefoon wordt 9 van de 10 keer niet opgenomen en mails worden niet snel beantwoord. Mocht je problemen hebben met het bereiken van de klantenservice, dan raad ik aan hier een review te schrijven, dan reageren ze vaak wel.
Goedendag,
Het is fijn om te horen dat u in het verleden goede ervaringen hebt gehad met Azerty. Erg spijtig daarom dat het deze keer niet goed is gegaan met uw bestelling. Ik kan helaas met de informatie die ik hier zie staan niet achterhalen om welke order dit precies gaat. Zou je deze alsnog op de mail kunnen zetten naar Rene.jansen@azerty.nl. Ik heb gezocht maar kan ik onze verschillende mailboxen niet vinden wie deze mail heeft opgepakt of waar deze terecht is gekomen. Uiteraard gaan wij dan voor u uitzoeken waar dit fout is gegaan en hoe wij dit kunnen gaan oplossen.
Wij zijn dagelijks druk bezig om onze klantenservice te verbeteren. Het klopt dat wij de afgelopen dagen slechter te bereiken zijn. Dit heeft te maken met een update van onze telefoon software. Deze wordt op dit moment geoptimaliseerd zodat wij gesprekken nog beter kunnen behandelen.
Doordat wij telefonisch minder te bereiken zijn worden er logischer wijs meer mails gestuurd wat resulteert in een oplopende mailbox.
Wij zien uw mail graag tegemoet zodat we dit alsnog kunnen oplossen
Team Azerty