AlgemeenIk kom over het algemeen bij de winkel in Hoofddorp of Cruquius. Voor advies moet je geluk hebben welke medewerker je treft. De helft heeft er verstand van, de andere helft weinig tot niet.
Deze keer een laptop online besteld, betaald met Paypal. In verband met de drukte van de BTW dagen werd deze 1 dag later bezorgd, op zich geen probleem.
Producten waren prima verpakt, in Mediamarkt doos gevuld met luchtzakjes.
KlantenserviceHier begint het gezeik:
Ik was niet tevreden over de laptop, dus wilde deze onder WKOA terugbrengen. Aangezien je ook je webshop bestelling kan retourneren in de winkel koos ik hiervoor, dus op naar Media Markt in Hoofddorp.
Aldaar aangekomen hoefde ik niet lang te wachten tot ik mij kon wenden tot de service minion achter de balie.
Nadat ik had aangegeven dat ik de laptop wilde retourneren werd ik vreemd aangekeken, en werd mij tot mijn grote verbazing verteld dat ik niet het hele bedrag kon terugkrijgen, omdat ik de doos had open gemaakt, en de laptop had aangezet.
Na een korte discussie kwam een andere service medewerker met het verlossende antwoord dat je een webshop bestelling zonder opgaaf van reden mag retourneren. Uiteindelijk dus de laptop kunnen inleveren, zelfde dag een automatische mail ontvangen dat de laptop ontvangen is (ja duh, die heb ik zelf ingeleverd).
En dan begint het wachten op je geld, blijkaar is het moeilijk voor Media Markt om geld terug te storten naar Paypal:
*Eerst werd er gezegd dat het door Paypal kwam;
*Daarna moest het product eerst bij het Online(?) magazijn aankomen en dit duurt minimaal 5(!) werkdagen, terugbetalen duurt vervolgens 3 dagen, we zijn nu op dag 10.
*Vervolgens werd er gezegd dat ik het voortaan beter via PostNL kon terugsturen dat was sneller dan in de winkel.
Al met al wacht ik bijna 2 weken op mn geld, gezien het om een laptop van bijna 900 euro gaat zit me dat wel dwars. Ook kan ik nog steeds voor dit product een retour aanvragen via de website, dus ik betwijfel of de retour uberhaupt al verwerkt is. Gezien deze ervaring koop ik de volgende keer wel voor een paar tientjes meer bij Coolblue, daar krijg je tenminste service, en medewerkers met verstand van zaken.
Enige positieve puntje wat ik kan bedenken is dat er snel wordt gereageerd via messenger, helaas is de kwaliteit van de antwoorden en de kennis om te janken.