AlgemeenEen gekocht computerscherm had een dode pixel. Ik kreeg mijn geld terug, maar er mij verweten dat het slechts om een speldenprikje ging, ik kreeg de blik dat ik een zeikerd was. Ik gaf aan dat het een hoge resolutie had, dat dat logisch is een speldenprik, maar gewoon een scherm zonder dode pixels wil. Ze konden niet omruilen (gekocht met de btw dagen), kon alleen mijn geld terugkrijgem. Als ik weer opnieuw zou bestellen mis ik de btw korting. Op een scherm van €400,00 wel de moeite.
Verzendingsnel, maar de doos van het scherm was ook de verzenddoos. Ik wil een doos ook gewoon netjes houden en had verwacht dat het verpakt verstuurd zou worden.
KlantenserviceJe krijgt je geld terug, maar verwachten dat je je gaat verantwoorden waarom je iets terugbrengt. Daar heb ik geen zin in. Daarnaast vind ik dat ze de moeite hadden kunnen nemen het scherm om te ruilen, ondanks dat deze tijdelijk (niet) bestelbaar was. Gewoon als backorder. Daarnaast gaf hun leverancier aan dat deze gewoon bij hen op vaarraad was. Voortaan betaal ik liever meer bij een andere winkel waar ze wel de service hebben die je van Mediamarkt zou verwachten. Mij zien ze er niet mee, de Neediamakt.