AlgemeenBetaling gaat makkelijk via ideal waarom moet ik daar 15 woorden voor gebruiken wat een onzin. dit oordeel gaat over betaling die gaat makkelijk maar het vervolg is RUK.
VerzendingAardige bezorgers, maar niet allemaal even deskundig. Ze vergeten de stelpoten van de wasmachine te borgen waardoor de machine gaat wandelen.
Hebben/hadden ook geen waterpas om de machine goed te plaatsen.
Lijkt helemaal nergens op sommige zijn laks en komen afspraken niet na
ze liegen en lezen je mail maar half en of luisteren niet. Ze nemen de klant niet serieus.
Er wordt een apparaat geleverd is zwaar beschadigd. (kan gebeuren) dan krijg na diverse mails en gebel te horen apparaat is uitverkocht u krijgt geld terug.
Hoezo apparaat staat nog gewoon op de site levertijd morgen. OOHH ja sorry wordt morgen geleverd.
Dan blijkt 2e apparaat ook niet in orde. Omruilen Nee we komen eerst halen en dan volgende dag de nieuwe brengen. Nou bij de Efteling vertellen ze geloofwaardigere sprookjes.
Ik zit nu nog steeds te wachten op een toegezegde levering.
Elke dag wordt gezegd hij staat in het systeem maar door de btw actie is er enige vertraging. toen ik de goederen bestelde en betaalde was er geen vertraging.
Het zal duidelijk zijn ik ben niet zo'n Fan meer van Mediamarkt.