V-Nix.nl

De shop is duidelijk en overzichtelijk. Vanwege de lage prijzen vertrouwde ik het niet direct. Toch maar besteld en ik kreeg direct een orderbevestiging.
De volgende ochtend helaas nog geen verzendbevestiging, terwijl dat wél was beloofd. Telefonisch kreeg ik geen contact (9:00 tot 9:15). Tegelijk een mail gestuurd voor opheldering en binnen het uur een keurige reactie met het bericht dat het product onderweg was incl verzendbevestiging.
Nog een paar keer op en neer gemaild over de gemiste mails, zeer nette afhandeling, vandaar alsnog een recensie.

Snel verstuurd, maar dus een gemiste mail met de traceer code. Deze is na een mailtje richting klantenservice wel direct toegestuurd.

Hoi Bart,

Onwijs fijn om te horen dat je zo tevreden over onze service bent! De issue die sommige klanten ervaren met de trackingcode is aan onze programmeurs voorgelegd, zodat het spoedig wordt verholpen. Graag tot de volgende aankoop! 😀

Vriendelijke groet,

Mike de Jong