AlgemeenUit een aantal bestellingen valt me op dat vaak niet voldaan kan worden aan de verwachte levertijd op de website. Tevens vind ik de communicatie vrij stroef gaan, je moet soms herhaaldelijk terug mailen voordat je een antwoord krijgt. En bij de afhaalbalie moest ik ook een keer vrij lang wachten, terwijl ik via de website had aangegeven het product te komen ophalen, hadden ze het niet eens klaarliggen. Het kan heus gebeuren dat er een keertje iets niet naar wens gaat, maar over een tijdsbestek van twee jaar is het nooit een keer vlekkeloos verlopen. Jammer. Deze shop/winkel is geen aanrader. Misschien dat ze wat sneller lopen voor zakelijke klanten of gamers die veel afnemen, dat zal waarschijnlijk ook de reden zijn dat het op zich goed scoort in de beoordeling op Tweakers. Maar het zegt dus niets.
VerzendingZoals aangegeven, leveringstijd wordt niet aan voldaan, levering zelf via de post gaat goed. Levering aan balie (ophalen) geen goede ervaring mee.
Goedeavond,
Bedankt voor uw feedback. Door middel van feedback kunnen we namelijk onze dienstverlening verbeteren.
Vervelend om te horen dat u zulke slechtte ervaringen heeft met Azerty.
Wat voor klant u ook bent, elke klant is voor ons even belangrijk en daarom wil ik dit ook zo goed mogelijk met u oplossen.
Helaas kunnen we uw ordergegevens niet achterhalen. Zou u daarom zo vriendelijk willen zijn uw ordergegevens te mailen naar rene.jansen@azerty.nl, zodat we zo spoedig mogelijk tot een oplossing kunnen komen.
René Jansen