Azerty

Dit is de 2e keer dat ik bij Azerty iets heb gekocht. Dit keer een PC.
Na lang twijfelen en diverse shops en reviews te hebben bekeken heb ik deze bij Azerty gekocht.
Op de eerste plaatst vanwege hun grote keuze mogelijkheid op de website. Duidelijk en overzichtelijk en voornamelijk lage prijzen. Voordat ik de PC kocht heb ik mij eerst goed ingelezen op diverse sites welke hardware en nu gangbaar is. Op basis van die bevindingen heb ik zelf een computer samengesteld en laten assembleren door Azerty.
Azerty heeft na het plaatsten van de order laten weten dat zij de samenstelling hebben nagekeken en dat deze waarschijnlijk zonder problemen gebouwd kon worden. Maar dat laatste zouden ze pas weten na assemblage en testen. Prima dat ze dit bij Azerty controleren en niet blind afgaan op de bestelling. Precies na 5 dagen, binnen de gestelde te verwachte termijn van levering, is mijn computer binnen gekomen.
Hij draait prima. Even de kast open gemaakt en van binnen is alles netjes in orde gemaakt, kabels gebonden en weggewerkt. Een jaar garantie op Assemblage. Voor dat bedrag wat ik hier voor heb betaald weegt niet op tegen het zelf frutselen. Top!

Omdat ik ongeduldig ben van aard heb ik Azerty 4 dagen na de bestelling gebeld hoe het met mijn PC ervoor stond. De telefonist heeft toen de assemblage afdeling gebeld en mijn vraag daarna vriendelijk beantwoord.

Scorekaart voor Azerty