AlgemeenReview naar aanleiding van ervaring met de klantenservice, technische kennis medewerkers en koppelverkoop vestiging Amersfoort
KlantenserviceEen oudere klant ging met haar bij deze winkel gekochte laptop onder garantie naar de Mediamarkt omdat ze in de Telegraaf over een terugroepactie voor accu’s had gelezen. De laptop heeft een los uitneembare accu. De klantenservice neemt de laptop in, vervangt het scherm en stelt de laptop terug naar de fabrieksinstellingen. De klantenservice controleert de accu niet. Deze klant is haar laptop meerdere weken kwijt.
Op de reparatiebon staat duidelijk vermeld dat er gecontroleerd moet worden op de veiligheid van de accu. De klantenservice had dit eenvoudig kunnen doen door de site van HP te raadplegen.
De servicedesk kon niet aangeven waarom het scherm is vervangen en de fabrieksinstellingen zijn terug gezet.
Ik vind de kennis van het verkopend personeel onvoldoende (vestiging Amersfoort). Als je een laptop met een IPS-scherm wilt hebben kan men je hier niet goed over informeren. Het begrip luminantie/helderheid wordt door de medewerkers niet begrepen.
Klantenservice is naar mijn ervaring onvoldoende. Winst optimalisatie en koppelverkoop (energiebedrijven) is het waar het bij de Mediamark over gaat.