AlgemeenHeb hier componenten besteld voor een nieuwe game PC en de PC door Azerty in elkaar laten zetten. De site heeft zeer duidelijke filteropties, levertijden en productafbeeldingen. Je vindt hier eenvoudig de juiste producten en kan goed vergelijken tussen verschillende producten.
Klein kritiekpunt is dat filters soms niet juiste informatie tonen (bijv. filter direct leverbaar laat producten met 10 werkdagen levertijd zien) en dat sorteren op bijv. prijs niet altijd de juiste volgorde toont. Ik heb de indruk dat er op de achtergrond met andere data gewerkt wordt dan wat je als klant ziet - mogelijk met gecachede data o.i.d.
Contactpunten met de webshop waren ook uitstekend. De medewerkers denken goed met je mee, suggereren goede alternatieven en hebben duidelijk verstand van de producten.
Al met al is het hele bestel- en afrekenproces van Azerty zeer duidelijk en prettig. Ik zal zeker in de toekomst weer al mijn PC benodigdheden bij Azerty bestellen en kan deze shop iedereen aanraden.
De levering was snel en efficïent met PostNL. Gewoon goed zoals tegenwoordig standaard is bij goede webshops.
KlantenserviceMeerdere contactpunten gehad over het uitzoeken van juiste producten, het aanpassen van afleveradressen en het omzetten van producten in een geplaatste order. Elke keer dachten de medewerkers met me mee en werd er snel en adequaat gehandeld. Azerty is hiermee een uitblinker en een echte aanrader op dit gebied.