AlgemeenHeb 21 januari de Hauppauge pctv 461e besteld, levertijd 1 tot 3 werkdagen. Na 3 dagen niks ontvangen, dus toen het bedrijf gebeld. Hij kon het zo ook niet zien, hij zou contact nemen met de leverancier en dan zou ik per mail de juiste datum van levering krijgen. Een dag later nog niks gekregen, weer gebeld. Hij had of nog niks ontvangen van de leverancier of nog geen tijd voor gehad. Hij ging direct kijken. Hij kon zien dat het een week langer ging duren, dit vond ik heel vervelend maar vooruit. Een week later natuurlijk nog niks ontvangen, weer gebeld. Hij ging er weer achteraan, in de tussentijd is mij ook door hem een keer verteld dat de producten ter controle eerst naar Max ict gaan en daardoor langer duurt. Een dag later inmiddels 31 januari het volgende bericht gekregen "Middels deze mail willen wij u er van op de hoogte brengen dat er een wijziging heeft plaats gevonden omtrent de levertijd(en) van uw ordernummer 12652589.
Uw artikel(en): Hauppauge Dvb-s2 stick 461e dvb-s,dvb-s2 usb, verwachte levertijd: 07-02-2018" dit is 17 dagen na orderdatum, dit terwijl er 378 op voorraad zouden zijn! weer gebeld. Ik kreeg te horen, Ja gek dat er 1 tot 3 werkdagen staat, de leverancier heeft een leverdatum van 1 week. Dus ik vertel hem dat die week allang voorbij is en dat het nu in totaal 2,5 week gaat duren als ze het al die dag geen leveren. Uhhm ja ik weet ook niet wat ik hier mee moet krijg ik te horen. Ik ben klaar met dit bedrijf, ik heb de bestelling geannuleerd. Nu maar hopen dat ik me geld terug krijg.
Heel slecht, bij de orderstatus is te zien dat de order is verzonden naar de leverancier. Hier krijg je te zien door welk bedrijf het bezorgd zou worden. Omdat het door een externe leverancier direct verstuurd wordt krijg je verder geen update meer en kan je het de volgende dag in huis verwachten. Van deze informatie klopt echter helemaal niks, zie bovenstaande. Waardeloos bedrijf
KlantenserviceJe wordt netjes te woord gestaan, diegene die bij deze klantenservice kan er natuurlijk niks aan doen. Maar na alle slechte reviews die hier te lezen zijn zouden zij toch onderhand ook moeten weten dat ze de beloftes niet na kunnen komen. Ik heb kreeg erg het gevoel aan het lijntje te worden gehouden.