Azerty

Zelf een server samengesteld en bij 5 webshops onderdelen besteld. Daarbij heb ik voornamelijk gelet op de levertijd. Deze was voor alle producten binnen 3 werkdagen. Op vrijdag middag voor 16:00 besteld. Zodat ze nog tijd hadden levering in gang te zetten. Dinsdags een mail gestuurd met de vraag wanneer deze verstuurd zou worden. Toen kreeg ik tot schik als antwoord vrijdag. Kan gebeuren. Toen ik vrijdag mailde of mijn bestelling werd verstuurd kreeg ik als antwoord (om 21:30) dat de kast (best wel basic onderdeel van <30 euro) nog niet binnen was. Gegeven dat ze 5 euro duurder zijn dan de goedkoopste op pricewatch verwacht ik wel snellere levering of een pro-active houding. Ik heb ze gemaild dat ze de kast van de bestelling konden halen en de rest op konden sturen. Dit is netjes gebeurd. Al moet ik mijn geld nog terug krijgen. De kast heb ik om 21:30 nog ergens anders besteld voor hetzelfde geld inclusief verzenden. Alles werd netjes op zaterdag geleverd.

Alles is netjes verpakt en op zaterdag geleverd.

Mijn vragen zijn verder goed en redelijk snel beantwoord.

Scorekaart voor Azerty