AlgemeenToen ik nog niet wist welke camera ik wilde werd ik een beetje afgewimpeld, maar toen ik later terugkwam met een specifieke vraag werd ik uitstekend geholpen. Op de prijs viel niet veel af te dingen, maar toch zo'n 6% goedkoper gekregen dan de vraagprijs.
De medewerker heeft gevraagd of ik nog wat anders nodig had, maar niet gepusht. Erg fijn dus.
Het product was op voorraad, dus die kon ik meteen meenemen. Aangezien ik nog even naar de winkel moest voor andere boodschappen wilde ik later terugkomen. Dit was ook geen enkel probleem. Prettig zaken doen.
Het product kon ik zoals gezegd meteen meenemen. Het was in uitstekende staat zoals je van een nieuwe camera mag verwachten. Het enige dat me lichtelijk irriteert (is een neurotisch tikje van me), is dat de camera in de doos zit van een lens kit, terwijl ik alleen de body heb gekocht. Dus dat is een kleine hoeveelheid loze ruimte die verspilt wordt in mijn kast.
Maar dat is voor mij niet genoeg reden om geen uitstekend te geven voor de levering.
Aangezien ik een eigen bedrijf heb kan ik BTW terugvragen. Helaas kwam ik er achter dat ik beter tot na 31 december had kunnen wachten met deze aankoop. Na contact met de klantenservice hebben ze dit binnen twee dagen voor me opgelost met een nieuwe factuur.