AlgemeenDe website is overzichtelijk en het bestelproces volgt hetzelfde stramien als gebruikelijk. De prijzen zijn marktconform en het assortiment prima. De verlengde garantie van 5 jaar op camera's en de winkel dichtbij trokken me over de streep.
VerzendingGekozen voor snelle dezelfde dag bezorgen met "Red je pakketje" (tegen meerprijs), dezelfde avond nog in huis, goede track and trace communicatie. Op zich prima!
Helaas bleek ik niets aan de snelle bezorgservice te hebben, mijn camera was defect bij aflevering. Maar daar kan Kamera express ook niets aan doen.
Mijn camera (TZ100) was defect bij levering. Bij de telefonische klantenservice de keuze om een bureaucratische retourprocedure in te gaan of contact te zoeken met de dichtstbijzijnde winkel, in mijn geval Groningen. Daar was mijn toestel op dat moment niet op voorraad. De individuele winkels hebben geen telefoon, wel e-mail. Ik kreeg zeer vlot een reactie van Kamera Express Groningen op mijn e-mail en enkele dagen later de melding dat een nieuw toestel klaar lag. Toen ik er kwam ben ik vlot en vakkundig geholpen en kon ik mijn defecte camera inruilen.