Hi-Fi Corner

Update

NA bovenstaande review werd er opnieuw contact opgenomen. Daar waar eerst aangegeven werd dat de speakers niet konden gewisseld worden kan het nu opeens wel. Aangezien ik graag een volledig nieuwe set heb ipv een tegemoetkoming was ik akkoord met het voorstel op voorwaarde dat de ruil kon doorgaan na controle. Allemaal geen probleem volgens de mensen bij HiFiCorner.

Ruim 1 maand later nog steeds niets vernomen van HiFiCorner, ik dus maar opnieuw contact opgenomen. Een 4-tal dagen later de melding dat ze er mee bezig zijn. Vandaag de bevestiging ontvangen dat de ruil kan doorgaan maar dat het ophalen en afleveren niet op hetzelfde moment kan. Toen ik daarover mijn beklag deed kreeg ik te horen dat de keus bij mij lag en bovendien dat de medewerker door mijn toedoen al een half uur moest overwerken en het genoeg was voor hem. Ik kreeg niet eens de kans om het gesprek zelf af te sluiten. Ik ben benieuwd morgen.

Scorekaart voor Hi-Fi Corner