AlgemeenDe website is prima, overzichtelijk en duidelijk. Prijsstelling is heel netjes. Vroeger in de winkel in Groningen ook altijd prima geholpen, dit was mijn vaste plek voor hi-fi apparatuur.
Als zich een probleem voordoet moet je zelf actie onderemen.
Hier ging het de laatste keer mis, op de site staat "voor 23:59 uur besteld, morgen in huis" ik heb op 23-1 een bestelling geplaatst (een subwoofer) om in de winkel op tehalen. Omdat ik de volgende dag (24-1) langs wou gaan om hem op te halen en nog niks had gehoord heb ik de chat functie gebruikt om te informeren of de bestelling er al was. Door een fout in hun systeem was de bestelling niet op tijd verwerkt en zou het product die dag verstuurd worden. Vandaag (25-1) stond er in mijn account bij de bestelling "Wacht op afhalen" maar ik had niks gehoor dus maar weer via de site de chatfunctie gebruikt om te informeren of de bestelling inderdaad klaar stond en "wachtte op afhalen" de bestelling stond niet klaar en zou vandaag de deur uitgaan, ze kon me niet garanderen dat ik hem vandaag kon ophalen (ik ga ervan uit dat dat niet lukt vanuit Houten) Ik geef toch 2 sterren omdat het in eerdere gevallen (meestal) goed ging.
KlantenserviceDe klantenservice is erg vriendelijk en correct, maar ze konden me niet een (in mijn ogen) nette oplossing bieden. Omdat ik op 25-1 nog in de gelegenheid was om langs de winkel te gaan en dan een poos niet in de gelegenheid ben informeerde ik of de subwoofer in kwestie misschien als demo model in de winkel aanwezig was, dat was niet zo wel een demo model van een duurder merk/type maar daarop waren ze enkel bereid een summiere korting van nog geen 15% toe te passen.
Jullie zijn vrij contact met mij op te nemen, mijn gegevens hebben jullie, beetje raar dat ik jullie nu moet benaderen.
Aangegeven dat Hi-Fi Corner mij mag benaderen ten aanzien van deze review, een berichtje eronder (hieronder) is niet hetzelfde, nogmaals, jullie zijn vrij contact met mij op te nemen, ik heb het een aantal keer geprobeerd en daar kwam geen bevredigende oplossing uit
Geachte Bapemania,
Wat leuk om te lezen dat u al jaren tot onze vaste klantenkring behoort!
Het is dan ook uiterst vervelend om te lezen dat uw meest recente ervaring met ons bedrijf niet naar wens is verlopen. Graag zouden we met u in contact komen om op zoek te gaan naar een passende oplossing, zodat ook deze ervaring met Hificorner als positief kan worden ervaren.
Het team van Hificorner.nl
Hartstikke leuk dat jullie contact met mij willen, omtrent mijn bestelling maar dan moet ik toch niet degene zijn die wederom het eerste contact legt? Jullie kunnen zien om welke order het om gaat en ik heb bij het plaatsen van mijn review op Tweakers aangegeven dat jullie contact met mij op mogen nemen.