AlgemeenVreselijke service bij dit bedrijf. Tweedehands lens besteld op zondag via hun website en ook al betaald. Dinsdag een mail gekregen dat ze een dagje later geleverd gaat worden. Uiteindelijk vandaag (woensdag) zelf gebeld, blijkt de lens verkocht te zijn aan iemand anders terwijl ik er al voor betaald heb. Enige oplossing die ze aanbieden is het bedrag terugbetalen. Dat is uiteraard wel het minste wat ze kunnen doen, maar ik kan op zoek naar een andere lens terwijl ik ze nodig had voor een opdracht! Nou bedankt!!!
VerzendingVreselijke service bij dit bedrijf. Tweedehands lens besteld op zondag via hun website en ook al betaald. Dinsdag een mail gekregen dat ze een dagje later geleverd gaat worden. Uiteindelijk vandaag (woensdag) zelf gebeld, blijkt de lens verkocht te zijn aan iemand anders terwijl ik er al voor betaald heb. Enige oplossing die ze aanbieden is het bedrag terugbetalen. Dat is uiteraard wel het minste wat ze kunnen doen, maar ik kan op zoek naar een andere lens terwijl ik ze nodig had voor een opdracht! Nou bedankt!!!
KlantenserviceVreselijke service bij dit bedrijf. Tweedehands lens besteld op zondag via hun website en ook al betaald. Dinsdag een mail gekregen dat ze een dagje later geleverd gaat worden. Uiteindelijk vandaag (woensdag) zelf gebeld, blijkt de lens verkocht te zijn aan iemand anders terwijl ik er al voor betaald heb. Enige oplossing die ze aanbieden is het bedrag terugbetalen. Dat is uiteraard wel het minste wat ze kunnen doen, maar ik kan op zoek naar een andere lens terwijl ik ze nodig had voor een opdracht! Nou bedankt!!!