AlgemeenVia de Pricewatch kwam deze (voor mij onbekende shop) als goedkoopste uit de bus. Vrijdagmiddag (14:26) Besteld en een account aangemaakt. Gekozen voor de gratis verzendoptie waarbij je geen tracking hebt. Voor de zekerheid (en de onbekendheid) gekozen om te betalen via PayPal, waarvoor nog 87 cent extra gerekend werd. Vrijwel direct na het bestellen en betalen kreeg ik al diverse statusmails. Binnen een tijdsbestek van totaal 3 minuten stond de teller op 5 waarvan die laatste een verzendbevestiging was (14:29)
Zaterdag netjes ontvangen. Dus mocht je net als ik toch twijfelen om hier te bestellen zie dit dan als een duwtje in de rug
Vrijdagmiddag besteld en zaterdag lag bij thuiskomst netjes de envelop met de game op de mat. Het hoesje zat zelfs nog in folie en zag er prima uit. Mede ook door de witte bubbelenvelop waarin deze verstuurd was. Verder stond er niets op de envelop (behalve retour postcode + huisnummer) zat er verder niets in de envelop dan dus de game zelf. En laten we eerlijk wezen pakbonnen of folders belanden toch vrijwel direct bij iedereen bij het oud papier.