MediaMarkt

Het bestelde product is dop tijd) ontvangen, maar er waren enkele minpunten aan de levering en informatie gegeven door de mediamartk

Ik vermoed dat het product in z'n eigen doos naar de winkel verstuurd was, dit resulteerde in beschadigingen op de doos.

Verder zouden er mails verstuurd worden zodra het product verstuurd zou worden (dit is niet gebeurd).

En bij het aghalen in de winkel moest ik erg lang wachten, een van de service medewerkers was daadwerkelijk met een klant bezig, nummer twee liep ergens achter in een hok en nummer drie was alleen maar bezig met iets wat ze "mijn bestelling" noemde. Na ongeveer een half uur werd ik pas geholpen (product pakken, factuur uitdraaien en mij naar de kassa sturen) terwijl ik de eerstvolgende in de rij was.

Kuddos voor het facebook klantenservice team, omdat ik niks gehoord had over de verzending contact gezocht.
Ik had netjes binnen een uur een (vrij standaard) antwoord, maar ze hebben de winkel boor me gebeld om te kijken of het product al geleverd was. Ook hebben ze ervoor gezorgd dat ik het afhaalbewijs kreeg.

Over de service in de winkel had ik al geschreven bij verzending

Scorekaart voor MediaMarkt