MediaMarkt

De handelingen welke je moet verrichten via internet om de wasmachine te bestellen zijn eenvoudig en helder. Ook is het prettig dat je tijdens de bestelling kunt kiezen op welke datum de levering moet plaatsvinden. Het minpuntje hierbij is dat je niet kunt kiezen over het tijdvak van levering, het tijdvak van levering is conform de bestelling “overdag”. In de ochtend voor de levering ontvangt men berichtje in welk tijdvak men de levering kan verwachten.
Zekerheidshalve een dagje vrij genomen voor de levering. Krijg ik in de ochtend een berichtje dat mijn levering pas in de avond geleverd wordt. Een beetje jammer.

15 min voor aanvang van levering nog een smsje ontvangen dat men binnen 15 minuten terplaatse was. Perfect bezorgd, geplaatst (in de kelder), uitgepakt en aangesloten.

Klantenservice kon mij ook niet daags van te voren aangeven in welk tijdvak de levering zou plaatsvinden. Dit wordt door een extern bedrijf verzorgd. I

Scorekaart voor MediaMarkt