Belsimpel

Abbo + tel + nummerbehoud; 4x aangegeven dat mijn abbo op 29-10 zou eindigen en dat het nummerbehoud op de verkeerde dag zou ingaan. 4 personen die mij verzekerden dat het wel goed zou gaan.

Je kan denk ik wel raden wat er mis ging...

Op zaterdag besteld, op zondag in huis. Niks op aan te merken.

Bij elk contact moment krijg je een andere medewerker dan dat je daarvoor had, hierdoor blijf je je verhaal uitleggen want even teruglezen is voor letterlijk alle medewerkers te moeilijk.

Uiteindelijk zou ik als tegemoetkoming € 20 accessoire tegoed ontvangen. Je zou denken dat je dan gewoon iets in je mandje kan gooien en vervolgens afrekenen met een kortingscode, niet is minder waar. Ik heb 4 mails moeten versturen en toen had ik nog steeds geen antwoord op mijn vraag.

Je krijgt dus geen voucher of kortingscode en je kan niet een bestelling plaatsen en verwachten dat je een credit krijgt. Het uiteindelijk antwoord was en ik citeer:

Om van je accessoiretegoed gebruik te maken, kun je een bestelling plaatsen en ons het ordernummer doorgeven, zodat wij de 20 euro verrekenen met het te betalen bedrag. Eventuele restbetaling kan daarna voldaan worden en resterend tegoed wordt teniet gedaan.

Niemand die je uitlegt hoe je een bestelling plaatst zonder dat je daar al voor betaald hebt. Vandaag 18-01-2018 heb ik dan maar een bestelling geplaatst en gekozen voor bankoverschrijving als betaalmethode. Zodoende heb ik een ordernummer ontvangen en dit naar Belsimpel gestuurd voor de verrekening van de beloofde € 20,-.

We gaan het meemaken. 1 ding is wel duidelijk: Jeroen en Jeroen die zakken er maar lekker diep in.

**************************************************************************************
AANVULLING 23-01-2018

Bij het plaatsen van de review heb ik aangegeven dat Belsimpel mijn evt. mocht benaderen.

Op 19-01 werd ik gebeld door een jongeman van Belsimpel die toch graag even over de gang van zaken wilde praten. Na uitleg van het complete verhaal wilde Arjan nog wat extra's voor mij doen.

Op Zaterdag 20-01 hoorde ik van mijn vriendin dat er bloemen waren bezorgd met een briefje waarop nogmaals werd geëxcuseerd.

Vandaag 23-01 ontving ik nog een mail van Belsimpel waarin de gehele gang van zaken werd uitgemeten en daarbij ook hoe men de gemaakte fouten in de toekomst gaat voorkomen. Alsof dat nog niet genoeg was heb ik ook nog mijn aansluitkosten teruggekregen.

Oude beoordeling in sterren:

Algemene beoordeling *