AlgemeenWebsite is duidelijk om in te navigeren. Alternate beschikt over een groot en divers assortiment, met vaak snelle levertijden. Maar helaas schiet het te kort, door de waardeloze service die verleend wordt aan de klantenservice.
KlantenserviceVoor iemand die in de afgelopen 5 jaar van heel erg tevreden naar jezus wat een waardeloos bedrijf is gegaan komt allemaal door de service voor de klant. Omdat ik niet in de buurt woon gaat de communicatie digitaal. (Prima) De medewerkers zijn altijd beleeft en beschikken over technische kennis.
Maar...
- Mijn videokaart is defect (blijkt achteraf) maar deze is net anderhalve week buiten de garantie. Helemaal fine dat me GPU niet kosteloos wordt vervangen, maar ik had wel verwacht een soort van coulance omdat ik net deze pech heb. Want de kaart is niet overclocked geweest, bevat geen schade, maar is gewoon aan ze technische levensduur (€450,- 2 jaar ) Na telefonisch gesproken te hebben moesten we langs de winkel. 1 uur later.... Gesprekje aan de balie allemaal heel gezellig enzo. Gelukkig geen kosten te hoeven betalen voor het uitvoeren van een analyse. (Phew) Resultaat GPU = dood | Klant (die wel een nieuwe kaart wilt kopen in de winkel (€565,-) maar verwacht coulance maar krijgt niks =
Goeie klant dat ik ben wel kaart daar gekocht zand erover.
- Door de jaren wat kleine dingen gehad waarvan er eentje in de winkel goed is opgelost. Maar omdat ik een ster rate hebben we het daar nu niet over.
- Op de website staat een super handige 4 in 1 SATA kabel met die ik moet hebben. Maar omdat ik nog maar 3 schijven heb kopen we er gewoon eentje bij. Want geld moet rollen. Ik koop er een SSD bij en een bracket waar ik meerdere SSD's in kwijt kan zodat mijn computer bekroond kan worden tot Miss. Universe. In alle vlugheid niet goed gekeken maar de gekochte bracket is niet de goede. Dus we gaan weer bellen kan wel terug gestuurd worden dus gaat je 3€ kosten. Maar omdat de bracket zelf al laag in prijs zat was dat het niet waard. En omdat er geen voucher bij mijn SSD zit gaan ze met ze tweeën maar lekker terug zo haal ik me geld er nog uit. Totdat... Ik gebeld wordt dat er bij het openmaken van de SSD een kras bovenop zit. Die er tijdens mijn opening nog niet opzat. Dat verteld natuurlijk het enige wat de klantenservice kan doen is 10€ in waardevermindering brengen voor een product dat zo verkocht is. En een dag na ontvangst terug wordt gestuurd. De service voelt echt aan als klantjepesten. Aantal dagen verder stuur die SSD maar weer terug heb hier nog wel een laptop liggen.
The End
(Tip van de dag: Koop je producten online of in de winkel bij een Brand dat bij je in de buurt zit. En wel een degelijke service bieden. (Coolblue/Bol)