Belsimpel

Mijn moeder had snel een iPhone SE nodig omdat ze haar oude telefoon had laten vallen, Belsimpel was de goedkoopste in de pricewatch en bood ook nog eens "Voor 23:30 besteld, morgen in huis" aan.
bestelling geplaatst, er achter gekomen dat een creditcard betaling 5,- kost, bestelling even laten wachten ( had geen Raboscanner bij de hand ) en een uur later opnieuw de bestelling geplaatst.
in de tussentijd al mail gehad met "MAAK NU JE BESTELLING AF", zonder mogelijkheid om je hiervoor uit te schrijven.

++ Goedkoopste leverancier voor dit product.
++ Snelle verzending, leverdatum is te kiezen, bieden ook avondzendingen aan. belofte over levertijd wordt ook nagekomen.
++ Website duidelijk en goed navigeerbaar
- Creditcardbetaling kost 5,- extra.
- "Spam" na het niet direct uitvoeren van een bestelling.
- Geen extra cashback mogelijk bij de bekend cashbacksites (maar nog wel goedkoper dan de andere aanbieders incl. cashback).

gratis verzending, voor 23:30 betaald is morgen geleverd ( en werd in mijn geval ook waar gemaakt ), leveren via PostNL, Track&Trace per mail, ondersteunen ook direct afleveren op een pakketafhaalpunt, kan wat mij betreft niet beter.

Scorekaart voor Belsimpel

Qshops