Azerty

Twee producten besteld. De 850EVO ssd en de i5-8400 processor. Levertijd was 3-4dgn voor de processor. Deze is overal slecht te krijgen. Maar speciaal voor de 3-4dgn bij azerty gekocht. Had in het verleden ook goede ervaringen met azerty (zij het ong. 15jr geleden).

Die 3-4dgn zijn uiteindelijk 8 werkdagen geworden. Had een opmerking erbij gezet dat wanneer het langer zou duren, ik graag op de hoogte zou worden gebracht. Dit is niet gebeurd. Had ze een mail gestuurd waar ik een dag later wel antwoord op kreeg. Daarin werd beloofd dat ze maandag probeerden om het te versturen, woensdags nog steeds niets gehoord. uiteindelijk woensdagavond verstuurd.

Het mooie is, dat het bij azerty op het moment van bestellen het goedkoopst was. De ssd kon ik uiteindelijk voor 10,- goedkoper bij de makro halen en de i5-8400 op tweakers (zelfs voorradig) al voor 12 euro minder. Sterker nog, zelfs op de azerty site was de i5-8400 alweer 5,- goedkoper.

Niet zoals ik van azerty gewend ben. Begrijp dat ze afhankelijk zijn van leveranciers. Maar hier waren er toen nog minimaal 80 voorradig, dus heeft te lang geduurd.

Na betalen, ook geen ontvangstbevestiging gekregen.

Levcering van 3-4 werkdagen is uiteindelijk 8 werkdagen geworden. 30dec. besteld, 11jan in huis ...

Vrij snel contact, leuke woorden maar uiteindelijk geen daden. Maandags zou het dan uiteindelijk klaar zijn, maar was uiteindelijk pas woensdagavond.

Geen ontvangstbevestiging na overmaken geld. Pas na een week toen ik me zorgen maakte en het navroeg.

Hallo,

Bedankt voor uw feedback. Door middel van feedback kunnen we namelijk onze dienstverlening verbeteren.

Er is inmiddels mail contact geweest en heb u uitleg gegeven over de situatie.
Nogmaals onze excuses voor het ongemak.

Ik zie uw reactie graag snel tegemoet.

René Jansen

Scorekaart voor Azerty