Algemeenbijna elke stap in proces ging fout. al bij afrekenen, dat het verkeerde product op de bon stond. Helaas daarna nog afhankelijk geweest voor garantie. Slecht contact, afspraken niet nakomen, niet informeren , niet terugbellen. een stel kleuters bij elkaar. Daar na geëscaleerd om daar een slecht communicerende eigenaar te treffen , laks. Neemt zn verantwoording niet. Hier kom ik nooit meer. Helaas ook meer ervaringen uit mn netwerk gehoord die teleur stellend. Het schijn een goede tent geweest te zijn. Misschien aan hun succes ten onder gegaan, IIg ik nooit meer!
KlantenserviceZie bovenstaande stuk, ook niet de kunde of inzichten om te herstellen. Fouten kunnen altijd gemaakt worden . Dit leek op onwil.
# in reactie op Cameratools, er is uitvoerig contact geweest daarbij staat nog een vraag open die al een maand niet beantwoord wordt, de onderstaande reactie lijkt voor de buhne. Na de hele reutel waar veel tijd en frustratie in zit en te hebben geëscaleerd mag ik weer gaan mailen, nee dankje.... Beter een andere leverancier. Conclusie; dom of slecht , wie het weet mag het zeggen..
P.s. opvallend al die reviews van newbies....
Beste Mde,
Dit is voor ons bijzonder ongebruikelijk! Graag zou ik je dan ook willen vragen dit verhaal met wat extra toelichting (om welke aankoop ging het, reparatienummer, met wie je contact hebt gehad) te mailen naar feedback@cameratools.nl. Dergelijke klachten nemen we heel serieus - niet alleen om jouw ervaring te proberen te verbeteren, maar ook om te zorgen dat dit in de toekomst voor andere klanten ook beter gaat. Hopelijk wil je ons hier nog een bericht over sturen!
Remco van CameraTools