AlgemeenHoewel de website misschien wat schreeuwerig over komt, had ik het gewenste product snel gevonden.
De reden voor mij om bij Megekko te kopen?
1) Eerdere positieve ervaring
2) Positieve ervaring van collega's (er word heel wat besteld)
3) Prijs, inclusief verzenden was beter dan bij concurrent.
Het bestelproces liep voorspoedig en binnen een enkele minuut was de betaling voltooid. Het 'echte' wachten kon beginnen!
De website gaf aan dat de levertijd van het bestelde product tussen de 2 en 3 werkdagen was. Top! Dat betekende dat het nog voor mijn vakantie binnen zou komen.
De levertijd was volledige volgens verwachting, want 2 dagen later verscheen het product.
Keurig netjes verpakt in een grote om-doos, rondom dichtgeplakt in megekko-tape en van binnen voorzien van luchtkussentjes. Een vrijwel onbreekbaar product in een onbreekbare verpakking, wat wil je nog meer?
In de verpakking zat ook nog een mooie Gekko-flesopener, die nu mooi als opener (en reclame middel) dient op ons kantoor.
Aangezien ik vrij ongeduldig ben, keek ik een dag later nogmaals op de site van Megekko en tot mijn verbazing stond er nu een levertijd van 10+dagen.
In blinde paniek tikte ik een mail richting de klantenservice (misschien zou een online-chat nog wel een toevoeging zijn voor de site?) om te vragen of het product nog op tijd binnen zou komen.
Binnen no-time kreeg ik een mailtje met het antwoord dat ik het laatste product te pakken had en dat deze de volgende dag op de mat zou verschijnen (thanks Dylan!)