Belsimpel

Zeer vervelende webwinkel. Als je een bestelling niet afrond wordt je continue gespammed. Ik heb in drie dagen tijd nu al ongevraagd 6 mails en 2 SMS's van Belsimpel ontvangen daarover. Daarnaast staat het ook zo in de gebiedende wijs ("rond nu je bestelling af"). Echt zeer irritant.

Bestellen gaat heel makkelijk, maar retourneren duurt erg lang. Ik moest drie weken wachten totdat ik mijn geld terug had.

Prima winkel als je ze geld geeft. Mocht je bestelling toch niet naar je zin zijn, dan ervaar ik deze winkel als ongelooflijk irritant.
--------
TOEVOEGING. Ondanks dat ik bij deze review het vakje "Ja, de winkel mag contact met mij opnemen" heb uitgeschakeld heeft de winkel toch contact met mij opgenomen. Als ze bovenstaande hebben gelezen dan zou je verwachten dat ze begrijpen dat ik het niet bepaald waardeer dat ze mij ongevraagd berichten sturen. Toch kunnen ze het niet laten om nogmaals mijn privacy niet te respecteren. KANSLOOS DUS!

Ik had trouwens ook niet de verzendkosten teruggekregen terwijl ik de gehele bestelling had geretourneerd. Ook daar moet ik nu weer achteraan.

Mijn beoordeling is hiermee van "slecht" veranderd naar "waardeloos".

Niks mis met verzenden maar wel jammer dan ze hier 4,95 euro voor in rekening brengen.

De klantenservice liegt. Elke keer zou het snel worden overgemaakt maar dat gebeurde uiteindelijk pas een week later. Daarnaast zeiden ze dat ze eerst nog mijn abonnement moesten annuleren en dat de vertraging daardoor kwam. Het abonnement had ik echter zelf al geannuleerd en was al bevestigd door de provider. Een leugen dus.

Scorekaart voor Belsimpel

Qshops