AlgemeenOp 6 december een bestelling geplaatst MSI behuizing, gekozen voor achteraf betalen dit kost 3 euro.
Vervolgens zie ik dat de week daarop de kast binnen zou komen.
Op de dag dat het geleverd zou worden is opeens de levertijd verzet naar de week erna. Ik wacht geduldig weer op de levering einde van de dag niks!
Ik kijk op de site staat er dat de levertijd niet duidelijk is, ik bel met de klantenservice geven me aan dat deze tijdelijk niet leverbaar is...
Week later nog niks gehoord en weer gebelt want ondertussen heb ik een aanmaning gekregen omdat ze de factuur beginnen vanaf dat er bestelt is terwijl ik achteraf betalen heb aangegeven. De week erna krijg ik weer een aanmaning nadat ik al 3 x hier contact heb opgenomen krijg ik ook nog een sommatie, hier was mijn geduld toch ver op en heb mijn ongenoegen laten blijken maar hier doen ze vrij laks over.
Ik heb gevraagd of er nog een vergoeding achter zit omdat ik nu al 35 dagen ben het wachten op een computer kast! 1st en laatste keer!
Ik wacht al 35 dagen op een computer behuizing! Zij geven aan dat het ieder moment bezorgt word.
KlantenserviceZij geven aan dat er contact wordt opgenomen de week erna en vervolgens moet ik mailen en blijkt dat ze van alles hebben uitgevoerd maar niks laten weten!