Kamera Express

Het eerste wat mij opviel bij Kamera Express is dat hun laagste prijs garantie ook actueel is en klopt. Ik heb dat wel eens vaker in winkels zien staan maar dan moet je er meestal toch nog even zelf achteraan. Voor zover ik heb gecontroleerd klopte de laagste prijs garantie hier ook.

De service was perfect.
Ik ben 2 keer langs geweest voordat ik mijn nieuwe camera had aangeschaft, omdat ik nog in twijfel was. Bij mijn eerste bezoek heeft de medewerker de camera, waarover ik twijfelde, tevoorschijn gehaald en heb ik het even mogen testen. Ook heeft hij alle vragen die ik erover had goed beantwoord of anders wel opgezocht wanneer hij het niet (zeker) wist. Bij mijn 2de bezoek wist ik het zeker en heb ik gelijk mijn nieuwe camera aangeschaft + de aanvullende verzekering (wat voor mij, samen met de laagste prijs, de belangrijkste reden was dat ik het bij kamera express had gekocht.) Ik heb lang gespaard voor mijn camera, en die extra zekerheid erbij voelt goed.

Het personeel was ook erg vriendelijk en het was duidelijk dat ze wist waar ze het over hadden.

Ik heb in het verleden wel eens een slechte ervaring gehad met kamera express, maar daar was niks meer van terug te vinden.

Scorekaart voor Kamera Express