Coolblue.nl

Coolblue zal online een prima webshop zijn, als echte winkel hebben ze nog veel te leren.
Online geheugen besteld om op te halen in A'dam. Volgens de webshop ruim op voorraad. Dus maar meteen besteld on onderweg naar huis een kleine omrit om het geheugen snel te hebben.
In de winkel was het echter niet te vinden, niet meer beschikbaar. Ik kon het wel de volgende dag ophalen of ze konden het opsturen zodat ik het morgen heb.
Dat kan bij iedere betere webshop, ik ging juist naar Coolblue om het snel te hebben.
Jammer voor deze slechte ervaring, ik had beter verwacht gezien de hypoe rond Coolblue op dit moment.

De geboden oplossing (we kunnen het opsturen, dan heeft u het morgen) is precies wat ik overal kan krijgen. De USP is juist een combinatie van fysieke winkels en een webshop.
Misschien het voorraadsysteem updaten voordat je gaat uitbreiden?

Beste klant,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om ons te voorzien van jouw feedback. We vinden het heel jammer dat jij voor niets naar onze winkel in Amsterdam bent gereden. Je hebt helemaal gelijk, als wij zeggen dat iets op voorraad is, dan zou dit ook zo moeten zijn. Onze oprechte excuses voor het ongemak. We zullen ons voorraadsysteem kritisch onder de loep nemen. We hopen jou gauw weer te mogen verwelkomen in onze winkel, of online.

Coolblue

Scorekaart voor Coolblue.nl