AlgemeenHet bestellen en betalen gaat gesmeerd. Meteen na betaling een melding dat de 'order in behandeling bij magazijn' is genomen. Keurig denk je dan, totdat 48 uur later de order nog steeds op 'in behandeling bij magazijn' staat.
Als je vervolgens contact opneemt met de klantenservice voor toelichting, dan krijg je te horen dat pas vanaf de volgende werkdag een order daadwerkelijk in behandeling is genomen en dan pas de teller van 'levering binnen 1-3 werkdagen' gaat lopen.
Ik had verder geen vooringenomen verwachting van MAXICT (heb daarom express niet de reviews gelezen) maar na mijn eigen ervaring heb ik veel spijt om voor MAXICT te kiezen alleen om een paar tientjes goedkoper uit te zijn.
Mijn persoonlijke indruk, lijkt wel alsof MAXICT prima in staat is om simpele producten zoals USB accesoires, Kabels, Printpapier, etc. prima binnen de beloofde leveringstijd te leveren, maar zodra het om wat duurdere producten gaat (en externe leveranciers in de logistiek betrokken worden) dat je een zeer HOOG risicio loopt op frustratie en koppijn, vanwege een vertraging, alsnog niet beschikbaar en vooral veel eigen moeite, tijd en kosten om de aankoop en verzending uit het vuur te slepen.
Mijn advies aan potentiele kopers van MAXICT: grote boog om heen lopen en dan maar wat meer betalen bij de concurrent die WEL hun zaken goed op orde hebben en vooral DOEN wat zij beloven.
Levering (te laat) was een DOA. RMA aanvraag ging vlot. Alleen na retourzending via de pakketdienst duurde het nog 4 werkdagen voordat (na eigen initiatief en 2x telefonisch contact) deze ook daadwerkelijk werd ingeboekt als 'retour ontvangen van klant'.
KlantenserviceUPDATE:
Ik heb oprecht medelijden met de MAX ICT medewerkers die in contact staan met de klanten en alle shit over zich heen krijgen. Persoonlijk, tot nu toe, vriendelijk, goedwillende medewerkers gesproken die helaas te weinig voor je kunnen betekenen. Terugbel afspraken worden afhankelijk van de medewerker wel of niet nagekomen. Meeste medewerkers die ik heb gesproken zijn correct en behulpzaam.
Overigens nam ik bij telefonisch contact de gesprekken op om evt. later nog een keer terug te luisteren voor het geval dat. Ik raad andere kopers ook zeker aan om dit te doen. Het mag (zakelijk gesprek, geen privacy issues) en kan altijd helpen voor het geval een issue escaleert.