Azerty

Goede prijzen, goede verzending, goede klantenservice. Zie voor meer detail hieronder; in het algemeen heb ik weinig toe te voegen.

Verzending gebeurt doorgaans heel snel en producten komen netjes aan. Eénmaal zou een product na 3 dagen geleverd kunnen worden maar na 5 dagen had ik nog niks gehoord. Hier heb ik over gemaild en ik kreeg dezelfde dag bevestiging dat het product verzonden werd en een dag later had ik het in huis. Jammer dat het blijkbaar niet onmiddellijk verzonden was maar toch netjes afgehandeld.

Laatste paar maanden twee keer contact gehad met de klantenservice van Azerty. Beide malen werd ik heel netjes en snel geholpen, waardoor ik hier zeker vaker zal bestellen. Eén keer had ik de klantenservice nodig om een Windows 7 installatie CD op te vragen die bij een tweedehands moederbord hoorde dat oorspronkelijk van Azerty kwam. Dit bleek geen enkel probleem te zijn, waarvoor hartelijk dank!

Scorekaart voor Azerty