Kamera Express

Op de site van Kamera Express had ik een occasion lens gevonden; €100 goedkoper dan nieuw, dus leek mij goede deal. Wel langs de winkel in Rotterdam geweest, want je weet maar nooit bij tweedehands producten. Het was daar erg druk, je moest zelfs nummertje trekken. Ik kwam echter een medewerker tegen en die hielp mij gewoon gelijk. Ze hebben glazen kasten vol occasion (wat hebben ze daar veel coole spullen) en na wat advies van de meneer heb ik de occasion lens gekocht. Ik ben er super blij mee, bedankt! Ik snap alleen niet waarom Kamera Express met een 'K' wordt geschreven en niet met een C, dat deden ze vast expres. Hoe dan ook... het is en blijft gewoon een topwinkel!

Ook al moet je nummertje trekken, er zijn heel veel balies in de winkel en ik werd toch snel geholpen. De mensen zijn behulpzaam en hebben veel verstand over "kamera's". Via de website ook een topservice, vooral de chat werkt goed, maar het vraagt wel om wat geduld omdat ze vaak al in gesprek zijn.

Scorekaart voor Kamera Express