DectDirect.NL

Deze winkel heeft een goede website en hanteert scherpe prijzen voor de Ubiquiti spullen die ik hier heb gekocht

Dectdirect is dicht in het weekend. In mijn geval besteld op zaterdag en het pakketje kwam zoals aangegeven door Dectdirect keurig verpakt en op tijd op dinsdag binnen.

Ik had oa een edgerouter besteld. Na inloggen op de webinterface bleek dat er een update beschikbaar was. Echter is bij het updaten van de firmware overduidelijk iets niet goed gegaan en bleek deze bricked te zijn geraakt. Ik heb hierop de helpdesk gebeld en die zeiden dat dit niet mag gebeuren. Ze kwamen direct met het voorstel om dezelfde dag nog een nieuw exemplaar toe te sturen en het verzoek om mijn bricked router terug te sturen met de door hun toegestuurde pakket label. Top service. Prijzen vind ik belangrijk, maar een goede klantenservice nog meer en dat levert Dectdirect zeker. Wat mij betreft dus een echte aanrader.

Scorekaart voor DectDirect.NL